Velkommen til Undløse Kirke

   

Velkommen i Undløse Kirke
BØRN OG UNGE

VELKOMSTGUDSTJENESTE FOR NYE KONFIRMANDER OG DERES FORÆLDRE
Undløse kirke torsdag den 28. oktober kl. 19.00.
Efter gudstjenesten er der kaffebord i præstegårdssalen, hvor præsten vil informere om undervisning m.m.

KONFIRMATION 2022
Undløse kirke:
Lørdag den 23. april kl. 10.00
Søndag den 24. april kl. 10.00
Søndersted kirke:
Lørdag den 30. april kl. 10.00
Søndag den  1. maj  kl. 10.00

UNDERVISNING AF KONFIRMANDER
Tirsdage kl. 14.00-15.30
Første gang tirsdag den 2. november 2021

KONFIRMANDTILMELDING
Tilmeld dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID, på folkekirken.dk.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Når den ene forælder har signeret tilmeldingen, modtager den anden forælder en mail med et link, så vedkommende også kan skrive under med sit NemID. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.
Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller har brug for yderligere information er du velkommen til at kontakte sognepræst Hannah Reinholdt Clausen på e-mail: hrc@km.dk.


MINIKONFIRMANDER - MIDLERTIDIGT INDSTILLET
Sjov, leg og undervisning for 3. klasse
Et tilbud til børn der går i 3. klasse på Skovvejens skole, afdeling Undløse. Kirke- og kulturmedarbejder Gitte K. Nielsen i Nørre Jernløse og Kvanløse sogne vil stå for undervisningen. Vi skal  lære den lokale kirke bedre at kende. Vi leger, laver små kreative projekter, hører historier fra Bibelen og lærer kirkebygningen at kende - og så har vi det sjovt og hyggeligt sammen. Vi starter op i foråret 2021, hvor vi mødes i Undløse præstegård. Alle børn i 3. klasse på Undløse skole vil få en invitation med hjem, hvor der står mere om opstartstidspunkt, hvad minikonfirmand er for noget og hvordan I tilmelder jer. Man skal ikke være døbt for at deltage.
Børnene bliver hentet ved skolen, og vi følges derefter ad over til præstegården. Bagefter er der mulighed for at blive fulgt tilbage til SFO'en. Man kan også blive hentet ved præstegården eller selv tage hjem efter aftale.

BØRNEKLUBBEN - MIDLERTIDIGT INDSTILLET
Vi mødes hver anden onsdag kl. 14.30-16.00 i Undløse Præstegård:  Alle børn i alderen 6 - 9 år er velkomne. 
Henvendelse: Hannah Reinholdt Clausen tlf. 59 18 91 30 eller  mail hrc@km.dk

BØRNEKORET SANGSPILOPPERNE - MIDLERTIDIGT INDSTILLET  
Vi er klar igen - og du kan også være med
-  Vi har plads til alle børn og unge fra 2. klasse og opefter ...
-  Vi synger, lærer rytmer, noder, danser, bruger vores krop og hygger med lidt at spise og drikke.
Børnekoret øver på Østergården hver onsdag i tidsrummet kl. 14.00-16.00 (Der er alternativ øvested, hvis det bliver nødvendigt). Uanset hvor der øves hentes børnene i skolen og følges tilbage til SFO eller hallen. Korleder: Pernille Rasmussen.Tilmelding til koret sker til: Lonny Linderoth Rasmussen enten på tlf. 40 40 26 70 eller mail: lonny1977@gmail.com


- vi har i kirken aktivitetstasker til både mindre og større børn som et tilbud under gudstjenesten. Der er tegnepapir, farver, blyanter, malerbøger, puslespil og flere andre ting til både piger og drenge.

Mere for børn på barnetro.dk og på bibelselskabet.dk                         


Børn & Unge - Børneklubben og konfirmander


Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130
© Undløse og Søndersted Menighedsråd