Velkommen til Undløse Kirke

Velkommen i Undløse Kirke
ARRANGEMENTER

MENIGHEDSSAL / PARKERING
Adgang til den nye menighedssal i Undløse Præstegård med handicapvenlig indgang er i gavlen.

Der er indrettet et parkeringsområde umiddelbart inden den private del af præstegårdens gårdsplads. De ændrede forhold omkring adgang til den nye menighedssal og parkering skyldes, at efter inddragelse af den tidligere bolig er lokalerne ifølge gældende regler nu undergivet menighedsrådets ansvar.

SE EVENTUELLE OPSLAG I SKABENE VED DE TO INDGANGE TIL KIRKEGÅRDEN

SOGNECAFÉ
Vi mødes i præstegårdssalen:
Onsdag den 18. maj kl. 14.00-16.00
Det overordnede emne vil være sang

ANDAGTER  "ØSTERGÅRDEN"
Onsdag den 8. juni kl. 10.00

MENIGHEDSRÅDSVALG 2022
Valgforsamling tirsdag den 20. september 2022 kl. 19.00
Undløse  Præstegård, Præstegårdssalen
Valg til menighedsråd sker som et personvalg. Medlemmer til Undløse-Søndersted Menighedsråd og stedfortrædere vælges derfor på Valgforsamlingen, hvor interessereder kandidater kan stille op. Der stemmes påå de enkelte kandidater ved skriftlig, hemmelig afsteming. Resultatet af afstemningen afgør, hvem der er valgt til Menighedsrådet og hvem der er valgt som stedfortrædere.

FOREDRAG TORSDAG DEN 9. JUNI KL. 19.00
Undløse Præstegård, Præstegårdssalen
Biolog Anders Kofoed fortæller om "Meningen med livet" - en guidet tur gennem 3,8 milliarder års udvikling. Skeletterne kommer til at vælte ud af skabet - selv på de forfædre, der ikke havde et skelet. Kun få mennesker formår så levende og underholdende som Anders Kofoed at beskrive dyret i mennesket og mennesket i dyret.

KONCERT UNDLØSE KIRKE SØNDAG DEN 19. JUNI KL.16.00 MED GOSPEL SISTERS
Gospel Sisters vil fylde kirken med intens gospelglæde - vi mærker nerven fra de blide ballader, der går lige i hjertet, og energien der breder sig i kroppen under de glædesfyldte numre

FOREDRAG TORSDAG DEN 6. OKTOBER KL. 19.00
Undløse Præstegård, Præstegårdssalen
Ole Larsen, ekspert i husketeknikker, fortæller om "Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne".
Et foredrag om hemmeligheden bag at huske navne - og HVORFOR vi glemmer.
Du vil få tips til enkle husketeknikker, som du med det samme kan anvende.
OIe Larsen når ud til et bredt publikum, og foredraget er både humoristisk og lærerigt.

JULEKONCERT I UNDLØSE KIRKE MED JETTE TORP LØRDAG DEN 26. NOVEMBER KL. 16.00
Jette Torp er kendt som en af landets bedste og mest alsidige sangerinder. Hun vil sammen med sin akkompagnatør Jan Kaspersen synge julen 2022 ind med vore kendte og elskede julesange.

be

Arrangementer og aktiviteter i Undløse Kirke

Undløse kirke ᛫ Hovedgaden 2 ᛫ Undløse ᛫ 4340 Tølløse ᛫ Undløse-Søndersted pastorat ᛫ Holbæk provst ᛫ Præst Hannah Reinholdt Clausen ᛫ Tlf 59189130